Nieuws

GESLAAGDE OPENING ‘ONTMOETBANK’

Donderdag 23 maart heeft in Winkelcentrum Donderberg de feestelijke opening plaats gevonden van de ‘Ontmoetbank’. De openingshandeling werd uitgevoerd door wethouder Gerard IJff. Een werkgroep opgericht vanuit wijkraad Donderberg heeft o.l.v. Fiel Schelfhout het gehele project uitgewerkt. Dit ging in samenwerking met Gemeente Roermond, MET ggz, VVE van Winkelcentrum Donderberg, Praxistuin en een groep creatieve dames uit de wijk.

De bankjes zijn zeer geschikt om even op uit te rusten, te wachten op de regio taxi of even gezellig bij te kletsen met andere bewoners of bezoekers van het winkelcentrum. Kortom: Een comfortabele en originele ontmoetingsplek!

SUCCESVOLLE & GEZELLIGE KERSTMARKT

De Kerstmarkt van afgelopen zaterdag 17 december was een groot succes. Diverse marktkraampjes in het centrum, met oa : Glühwein, erwtensoep, kerststukjes en kerstkaarten verspreid door het centrum. De gehele dag was de kerstman aanwezig met zijn elven, die in een heus winter decor op de foto ging met de vele bewoners van de wijk.

Lunchroom Akdeniz in een nieuw jasje!

Lunchroom Akdeniz heeft afgelopen twee weken een verbouwing ondergaan. De al moderne lunchroom, heeft de eetgelegenheid nog moderner gemaakt, en ziet er erg mooi en strak uit. U kunt hier de hele dag terecht voor een koffie, thee, lunchen maar zeker ook voor een hapje te eten en voor maaltijden af te halen. Het team van Akdeniz heet u dan ook van harte welkom in de prachtige lunchroom.
akdeniz01akdeniz02

Succesvolle modeshow

Op donderdag 29 en 30 september heeft in ons Winkelcentrum Donderberg voor de eerste keer een modeshow plaats gevonden. Deze werd georganiseerd door Marga’s Shoeshop. Marga heeft samen met Harry hier een waar spektakel van gemaakt. Onder het genot van een hapje en een drankje, en een goede geluidsinstallatie werden de modellen op de rode loper met een hartverwarmend applaus verwelkomd.
De professionele modellen werden aangevuld met wijkbewoners die in de rol van model kropen. Mede daardoor was de opkomst en gezelligheid top!
modeshow01modeshow02

modeshow03modeshow04

 

Kinder modeshow

De tweede dag heeft de nieuwe kledingwinkel PYS een tiental kinderen ook op de rode loper laten lopen, die de prachtige kleding droegen van deze winkel. Al met al een daverend succes, waarvoor we Marga en Harry, maar ook de inzet van PYS erg op prijs stellen.
pys01pys02

Activiteiten Donderbergse Weekmarkt

Vooral voor de kids worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Van kleuren, springkussens en optredens schoolorkest tot een ballonnenclown. Houd voor de actuele weekactiviteit de borden in het winkelcentrum in de gaten.
activiteiten-donderbergse-weekmarkt01activiteiten-donderbergse-weekmarkt02

Aanbod Donderbergse Weekmarkt

Op de Donderbergse Weekmarkt staan diverse kramen, onder andere:
Food: Viskraam Dullens, Patrick’s kippengrill, Celebi (turkse pizza, gebak, koffie en thee), Indonisische gerechten (loempia, sate, rijstgerechten etc.), Kaya groenten en fruit.
Non-food: dames mode Massy, Flowers@allseasons, Hermans Bijouterie, Mooren met pompoenen en planten.

Opening Donderbergse Weekmarkt

Iedere vrijdag is er van 10.00 tot 18.00 uur een weekmarkt op de parkeerplaats van winkelcentrum Donderberg. Deze weekmarkt is feestelijk geopend door wethouder Waaijen. Omdat er behoefte was naar een weekmarkt is deze in samenwerking met de gemeente van Roermond van start gegaan.
opening-donderbergse-weekmarkt02opening-donderbergse-weekmarkt01

 

Terugblik

BIG BENNY

Alweer de laatste dag van de 10 dagen feest, maar zeker niet de minste. De opkomst was enorm. Natuurlijk waren er weer volop hapjes. Big Benny zorgde voor de geweldige sfeer met zijn optredens en verzorgde daarnaast de prijsuitreiking. De winkeliers hebben ervoor gezorgd dat er fantastische prijzen waren.

HIPHOP/RAP/BREAKDANCE

De tien dagen feest zijn alweer bijna voorbij, wanneer op vrijdag 1 november midden in het winkelcentrum hiphop, rap en breakdance optredens te zien zijn. Allemaal opgevoerd door lokale jeugd.

KOOKWORKSHOP DOOR NIKEE

Op donderdag 31 oktober werd de kook- workshop volledig verzorgd door Niekée, er kon geproefd worden van verschillende lekkere hapjes bereid door een aantal leerlingen van Niekée.

CLOWN’S EN CUPCAKES

Op woensdag in de tweede week vult het winkelcentrum zich met kinderen. Allemaal aanwezig voor een gezellige kindermiddag waar vanalles te beleven was. Van clowns tot het versieren van je eigen cupcakes en zelfs een dansoptreden!

TURKS VOLKSDANSEN

De tweede week, op dinsdag 29 oktober was er een optreden met drie traditionele Turkse volksdansen opgevoerd door kinderen uit de buurt.

GRATIS ONTBIJT

Aan het einde van de eerste week, op zondag 27 oktober was er in de passages van het winkelcentrum een gratis ontbijt voor genodigden.

KOOKWORKSHOPS

Daarnaast ging deze dag ook de eerste van vele kookworkshops van start. Iedere dag waren er weer andere lekkere hapjes te verkrijgen!

OPENING JAN LINDERS


Donderdag 24 oktober werden feestelijk de deuren van Jan Linders geopend.

FEESTELIJKE HEROPENING


Op woensdag 23 oktober om 19.00u was de sprankelende heropening van Winkel- centrum Donderberg met een officiële toespraak en verschillende feestelijke optredens. Kijk hier voor het filmpje!